Over mij

Zoals de meeste van jullie weten ben ik zwanger van een tweeling en heb ik in mijn praktijk zo lang mogelijk doorgewerkt. Maar de fysieke vorm van therapie, het feit dat er 2 dames in de maak zijn en adviezen van de gynaecoloog maken dat ik al fors aan het minderen ben en per half februari de boel helemaal op pauze moet zetten! Ondertussen komen nieuwe aanmeldingen binnen maar pak ik ze dus niet meer op. Ik werk goed af wat er nu nog ligt en ga me dan een paar maanden in andere avonturen storten.

De Zzzoef trainingen worden door mijn collega Jorine nog steeds gegeven. Voor het allerlaatste nieuws daarover verwijs ik u graag door naar onze facebookpagina.

Marleen VerstijnenMarleen Verstijnen

 

Ik ben Marleen Verstijnen. In 2009 ben ik afgestudeerd als pedagoog met specifieke minoren ‘speciale zorg voor leerlingen’ en ‘pedagogische advisering’. Gedurende mijn opleiding heb ik groepswerk gedaan binnen de jeugdhulpverlening met kinderen met
gedragsproblemen en kinderen met cognitieve beperkingen. Nadien ben ik gezinnen gaan begeleiden waarbij sprake is van complexe problematiek op meerdere gebieden, dit in combinatie met begeleiding aan kinderen en jongeren die vastlopen in hun ontwikkeling.

In 2012 ben ik begonnen met de opleiding tot psychomotorisch kindertherapeut en sinds 2014 werk ik samen met mijn collega Marlies Keehnen in onze eigen praktijk voor kindertherapie ’t KinderKasteel in Haaren. Hier geef ik individuele therapie aan kinderen en bied ik ouderbegeleiding.

Ik heb de afgelopen jaren diverse cursussen gevolgd om me verder te verdiepen. Zo ben ik gecertificeerd trainer van de “Rots & Water-methodiek”; een weerbaarheidstraining voor kinderen in de basisschool leeftijd. Daarnaast ben ik geaccrediteerd Triple-P trainer op niveau 3 en 4; een methodiek om ouders opvoedings- ondersteuning te bieden vanuit Positief Opvoeden. Ik heb meerdere trainingen gevolgd in het werken met de Duplomethode “Een taal erbij”.